GOOGLE ADS

Google Ads

Το Google ads αποτελεί την έννοια της στοχευμένης διαφήμισης και μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους πληρωμένης διαδικτυακής διαφήμισης.
Οι διαφημίσεις Google σας δίνουν τη δυνατότητα να εμφανίζεστε στην κορυφή των αναζητήσεων για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρετε τη στιγμή που ο χρήστης πραγματοποιεί τη σχετική αναζήτηση. 

Δημιουργούμε, διαχειριζόμαστε και βελτιστοποιούμε τις διαφημίσεις σας ώστε να μειώσουμε παράλληλα το κόστος και να αυξήσουμε τα κλικς.

Πλεονεκτήματα

Άμεσα μετρήσιμα και διαφανή αποτελέσματα
Άναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας
Αύξηση πελατολογίου και πωλήσεων
Υψηλή απόδοση επένδυσης (ROI)
Πλήρη έλεγχο και διαχείριση του budget

Adwords Διαφήμιση
Google Search & Display
Google Διαφήμιση

Με τις διαφημίσεις στο δίκτυο αναζήτησης και προβολής έχετε τη δυνατότητα να προσεγγίστε το κατάλληλο κοινό παροτρίνοντας το να προβεί σε κάποια ενέργεια. Τα Google Ads επιτρέπουν τη δημιουργία πολλών διαφορετικών διαφημίσεων με κείμενο, ώστε να συγκρίνουμε την αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητά τους. 

Δημιουργώντας τις διαφημίσεις σας και επιλέγοντας το κατάλληλο κοινό και λέξεις κλειδιά προβάλετε άμεσα τις υπηρεσίες και προϊόντα σας, πληρώνοντας μόνο ανά κλικ χωρίς να ξεπερνάτε το μηνιαίο μέγιστο όριο που έχετε θέσει.

Youtube Ads​
Youtube Ads

Το Youtube είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης μετά τη Google. 

Με τις διαφημίσεις βίντεο, επιλέγεται τις ενέργειες που θέλετε να κάνουν οι χρήστες, όπως για παράδειγμα να επισκεφτούν τον ιστότοπό σας,  είτε να παρακολουθήσουν περισσότερα βίντεο στο κανάλι σας στο YouTube, έτσι ώστε να ενισχύσετε την αναγνωρισιμότητα του brans σας. 
Επιλέγεται το κοινό που θέλετε να προσεγγίσετε και πληρώνετε μόνον όταν οι χρήστες βλέπουν τη διαφήμισή σας.

Google Shopping​
Google Shopping Ads

Μέσω των shopping ads διαφημίζεται τα προϊόντα σας στη μηχανή αναζήτηση της Google, κατευθύνοντας το χρήστη στη σελίδα του προϊόντος με στόχο την άμεση πώληση.

What people said
Tell us your idea


    Portfolio